Sistemul de operare ideal
4 participanți
Pagina 1 din 1
Sistemul de operare ideal
Ce sistem de operare preferati? Cum ar trebui sa arate acel sistem de operare?
In acest moment Windows ruleaza pe 90% din PC-urile din aceasta lume si cineva neinitiat in dedesubturile ecranelor albastre, ar putea crede ca acesta este raspunsul la aceasta intrebare.
Daca va ganditi la stabilitate , securitate atunci Linux intra in scena.
Resurse
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In acest moment Windows ruleaza pe 90% din PC-urile din aceasta lume si cineva neinitiat in dedesubturile ecranelor albastre, ar putea crede ca acesta este raspunsul la aceasta intrebare.
Daca va ganditi la stabilitate , securitate atunci Linux intra in scena.
Resurse
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Sistemul de operare ideal
cel mai sigur sistem de calcul si care va ramane la fel de sigur si stabil din toate timpurile :ABACUL
sad_man- Admin
- Number of posts : 46
Hobby : sarantoc
Registration date : 03/11/2006
Ce?sad_man a scris:cel mai sigur sistem de calcul si care va ramane la fel de sigur si stabil din toate timpurile :ABACUL
Eu folosesc Windows (Windows XP, ca să fiu mai exact). N-am încercat alt sistem de operare în afară de Windows. Cunosc oameni care preferă Linux şi am vorbit pe internet cu unele persoane care au MAC ...
Prospero- membru
- Number of posts : 73
Localizare : Romania
Hobby : ce e aia?
Registration date : 04/02/2008
Eu am avut Windows XP. Acum sunt pe Vista.
Am avut vreo câteva zile o distribuție de Linux - Kubuntu KDE.
La lucru folosesc Macintosh - un Tiger.
Acum fiecare sistem de operare cu avantajele sale și dezavantajele sale, dar deocamdată mă simt mai bine pe Windows pentru că l-am folosit mai mult și mă descurc mai bine și mai rapid.
Dar aș trece încetul cu încetul pe Linux, dar e nevoie de timp disponibil ca să te poți adapta la un nou sistem de operare.
Am avut vreo câteva zile o distribuție de Linux - Kubuntu KDE.
La lucru folosesc Macintosh - un Tiger.
Acum fiecare sistem de operare cu avantajele sale și dezavantajele sale, dar deocamdată mă simt mai bine pe Windows pentru că l-am folosit mai mult și mă descurc mai bine și mai rapid.
Dar aș trece încetul cu încetul pe Linux, dar e nevoie de timp disponibil ca să te poți adapta la un nou sistem de operare.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum