Şapte ani de la atentatele 9/11
3 participanți
Pagina 1 din 1
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Astăzi se împlinesc şapte ani de la tristele evenimente din 11 septembrie 2001. Acestea au constat dintr-o serie de atentate sinucigaşe care au implicat deturnarea a patru avioane de pasageri, folosite ca bombe aeriene. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise pe data de 11 septembrie 2001.
La puţin timp după atacuri, Statele Unite au acuzat gruparea fundamentalistă islamică Al-Qaeda de contribuire la atentate. A început aşa-numitul „război contra terorismului”, soldat cu retragerea talibanilor de la guvernarea Afganistanului în octombrie 2001 şi începerea războiului din Irak în 2003. După atacuri, guvernul american a supus presiunii grupurile pe care le acuza de terorism, precum şi toate guvernele şi ţările care le susţineau pe acestea. Din cauza atentatelor, opinia publică s-a centrat, în aceşti şapte ani, mai ales pe securitatea naţională.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Astăzi se împlinesc şapte ani de la tristele evenimente din 11 septembrie 2001. Acestea au constat dintr-o serie de atentate sinucigaşe care au implicat deturnarea a patru avioane de pasageri, folosite ca bombe aeriene. Aproximativ 3.000 de persoane au fost ucise pe data de 11 septembrie 2001.
La puţin timp după atacuri, Statele Unite au acuzat gruparea fundamentalistă islamică Al-Qaeda de contribuire la atentate. A început aşa-numitul „război contra terorismului”, soldat cu retragerea talibanilor de la guvernarea Afganistanului în octombrie 2001 şi începerea războiului din Irak în 2003. După atacuri, guvernul american a supus presiunii grupurile pe care le acuza de terorism, precum şi toate guvernele şi ţările care le susţineau pe acestea. Din cauza atentatelor, opinia publică s-a centrat, în aceşti şapte ani, mai ales pe securitatea naţională.
Re: Şapte ani de la atentatele 9/11
9/11
Ultima editare efectuata de catre basaru in Joi 11 Sept 2008 - 23:58, editata de 1 ori
Nu tot ce zboara poate fi clasificat ca atentat terorist
Obscuritatea celor care tind sa influienteze si sa manipuleze evenimentele la nivel global poate ajunge si la sfidarea propriilor cetateni, doar pentru a declansa asa numitele aspecte ale noii ordini mondiale.
Sunt extrem de multe mistere referitor la 9/11. Nu va lasati dusi in eroare de aparente. Ele permenent inseala.
Sa le fie tarana usoara celor care au decedat atunci, tutoror oamenilor nevinovati.
Sunt extrem de multe mistere referitor la 9/11. Nu va lasati dusi in eroare de aparente. Ele permenent inseala.
Sa le fie tarana usoara celor care au decedat atunci, tutoror oamenilor nevinovati.
Eu personal am vazut un documentar in care se spunea ca de fapt guvernul american a inscenat totul.
Sunt deacord cu tine basaru eu tot am privit filmul documentar evenimentul 9/11 a fost inscenat de guvernul american pentru a incepe razboi cu Iraculbasaru a scris:Eu personal am vazut un documentar in care se spunea ca de fapt guvernul american a inscenat totul.
Vladius20061- basarabean
- Number of posts : 154
Localizare : Floresti
Hobby : Bună
Registration date : 30/12/2007
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum