parlamentul in direct...
Pagina 1 din 1
parlamentul in direct...
"Vocea Basarabiei" a inceput sa difuzeze pe undele radio sedintele parlamentare,
eu ma gandeam ca sunt inca negocieri pe aceasta tema , dar din intamplare am dat de pagina web a radioului si astfel am reusit sa ascult on line Vocea Basarabiei si inclusiv o parte din discutiile din sedinta parlamentara de azi.
eu ma gandeam ca sunt inca negocieri pe aceasta tema , dar din intamplare am dat de pagina web a radioului si astfel am reusit sa ascult on line Vocea Basarabiei si inclusiv o parte din discutiile din sedinta parlamentara de azi.
good bye 2008
Referitor la Discursul Presedintelui Parlamentului, Marian LUPU, cu ocazia incheierii sesiunii de toamna-iarna 2008 pe care - l gasiti si pe din 26 decembrie 2008.
Au lucrat , nu saga, baietii nostri.. pe banii cetatenilor.
In rest numai povesti in tot discursul domnului Lupu, integrare europeana, intaietatea cetateanului fata de interesele de partid, armonizare, si bla - bla - bla....
Cica din 24 martie 2005 şi până acum în sala parlamentului au avut loc 243 şedinţe plenare pentru a adopta circa 1500 acte legislative.
Au lucrat , nu saga, baietii nostri.. pe banii cetatenilor.
In rest numai povesti in tot discursul domnului Lupu, integrare europeana, intaietatea cetateanului fata de interesele de partid, armonizare, si bla - bla - bla....
JB- Vizitator
Subiecte similare
» Parlamentul Republicii Moldova
» Tudor Panţâru - Omul Basarabiei pentru Parlamentul Romaniei
» Şedinţele parlamentului vor reveni în direct?
» transmiterea in direct a sedintelor plenare a Parlamentului
» Tudor Panţâru - Omul Basarabiei pentru Parlamentul Romaniei
» Şedinţele parlamentului vor reveni în direct?
» transmiterea in direct a sedintelor plenare a Parlamentului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum