Basarabia Forum
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

joc de cultura generala - Conquiztador

5 participanți

In jos

joc de cultura generala - Conquiztador Empty joc de cultura generala - Conquiztador

Mesaj Scris de basaru Mier 14 Noi 2007 - 22:01

De vreo doua zile , in loc sa ma apuc de tema de licenta , dupa ce mi-a aratat un prieten , am inceput sa joc un game de cultura generala , si incepe sa-mi placa tot mai mult - Conquiztador

Il poti juca online , fara sa instalezi nimic, si faza faina e ca joci cu tot felu de persoane din diferite parti ale tarii , care raspunde mai bine la intrebari de cultura generala , si cel mai important detaliu motivant e ca poti licita tot felu de chestii cu galbenii castigati ...
Adresa web este urmatoare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Asta e adresa pentru varianta romaneasca a jocului.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre basaru in Joi 2 Oct 2008 - 20:02, editata de 4 ori
basaru
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2965
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

https://basarabia.forumgratuit.ro/

Sus In jos

joc de cultura generala - Conquiztador Empty Re: joc de cultura generala - Conquiztador

Mesaj Scris de basaru Mar 20 Noi 2007 - 19:44

am gasit niste detalii inetresante pe aici...

O kestie simpatica e ca si membrii jocului pot sa formuleze intrebari, care pot fi acceptate sau nu de administratori, dar aceasta dupa ce ai in un palmares de 51 de jocuri...

Sunt si variante ale jocului si pentru Ungaria, Bulgaria, Rusia, USA, Germania.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Un screenshot de la varianta ruseasca.

sau un screenshoot de la varianta americana, cam saraca in useri.

Ultima editare efectuata de catre basaru in Joi 2 Oct 2008 - 20:26, editata de 2 ori
basaru
basaru
basarabean

Sus In jos

joc de cultura generala - Conquiztador Empty Re: joc de cultura generala - Conquiztador

Mesaj Scris de veronique Dum 2 Dec 2007 - 22:42

din cauza jocului astuia am asteptat intr-o sera jumatate de ora niste prieteni. au fost atat de captati oamenii de joc incat au uitat ca trebuie sa mai ajunga si prin alte parti. si uite asa am indurat eu frig si vant...bine ca au ajuns intr-un final Razz
veronique
veronique
Moderator

feminin Number of posts : 368
Localizare : Iasi
Registration date : 03/11/2006

Sus In jos

Mesaj Scris de basaru Dum 2 Dec 2007 - 23:18

veronique a scris:din cauza jocului astuia am asteptat intr-o sera jumatate de ora niste prieteni. au fost atat de captati oamenii de joc incat au uitat ca trebuie sa mai ajunga si prin alte parti. si uite asa am indurat eu frig si vant...bine ca au ajuns intr-un final Razz

acest joc vad ca incepe sa fac si victime...
basaru
basaru
basarabean

Sus In jos

Mesaj Scris de S_J Mar 8 Ian 2008 - 22:46

Chiar e super jocul. In sfarsit l-am incercat si eu Smile
Din prima clipa m-a captat! Iar pe prietenii mei din prima milisecunda Very Happy
Ieri, de exemplu, am jucat, impreuna cu un prieten, de la ora 8 (20.30) pana la 5.30 dimineata :O !!!!! Cu foarte mici intreruperi.
Cand m-am uitat la ceas, am crezut ca cineva se joaca cu noi Smile

Trebuie s-o iau mai incet Razz
S_J
S_J
Moderator

masculin Number of posts : 263
Localizare : Chisinau
Hobby : :)
Registration date : 21/12/2006

http://ionsurdu.com

Sus In jos

Mesaj Scris de basaru Joi 2 Oct 2008 - 20:30

Intr-o perioada si uitasem de acest joc, dar mai nou, avand timp liber pe la lucru am inceput sa joc cu colegele de serviciu , si in sfarsit am ajuns la 300 de jocuri si peste 200.000 de galbeni.

basaru
basaru
basarabean

Sus In jos

Mesaj Scris de margo Vin 1 Mai 2009 - 13:06

basaru, da'tu eşti peste tot! Very Happy Jocul ista, hm, n-aş spune că e tocmai super. Pe mulţi îi cam face dependenţi, ceea ce deranjează pe alţii... Şi multe întrebări nu-mi plac... Totuşi, rătăcesc şi eu pe acolo mai de fiecare dată cînd deschid netul... E bun cînd nu ai ce face, şi rău cînd ai destule de făcut...
margo
margo
membru activ
membru activ

feminin Number of posts : 130
Localizare : Cimişlia
Hobby : lectura
Registration date : 22/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de margo Vin 1 Mai 2009 - 13:08

S_J a scris:Chiar e super jocul. In sfarsit l-am incercat si eu Smile
Din prima clipa m-a captat! Iar pe prietenii mei din prima milisecunda Very Happy
Ieri, de exemplu, am jucat, impreuna cu un prieten, de la ora 8 (20.30) pana la 5.30 dimineata :O !!!!! Cu foarte mici intreruperi.
Cand m-am uitat la ceas, am crezut ca cineva se joaca cu noi Smile

Trebuie s-o iau mai incet Razz

Mdaaa, lumea ar zice că sunteţi bolnavi!))) Numai băieţii îs capabili de aşa ceva, să nu doarmă nopţile de dragul gloriei Very Happy În fine, nu sînteţi voi singurii...
margo
margo
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de basaru Dum 3 Mai 2009 - 21:54

margo a scris:basaru, da'tu eşti peste tot! Very Happy Jocul ista, hm, n-aş spune că e tocmai super. Pe mulţi îi cam face dependenţi, ceea ce deranjează pe alţii... Şi multe întrebări nu-mi plac... Totuşi, rătăcesc şi eu pe acolo mai de fiecare dată cînd deschid netul... E bun cînd nu ai ce face, şi rău cînd ai destule de făcut...

I'm everywhere, asa ca de mine nimeni nu scapa !!!
Jocul e chiar superb, acum nu-mi permit sa fac prea multe jocuri ca ma capteaza prea mult, si nu prea mai am cand, si intr-adevar unele intrebari sunt super stupide...

Inainte erau intrebarile cu Olimpiadele , si intrebari din fotbal, pur si simplu ma omorau , acum cele mai tampite intrebari mi se par cele cu toti actorii romani....
basaru
basaru
basarabean

Sus In jos

Mesaj Scris de margo Dum 3 Mai 2009 - 22:00

basaru a scris: acum cele mai tampite intrebari mi se par cele cu toti actorii romani....

daaa Smile Pe mine şi anii ceia puşi la toate temele, mă disperă)))
margo
margo
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de S_J Lun 4 Mai 2009 - 22:21

@margo
Asa a fost doar in seara aceea, ca orice lucru, la inceput.
Pe urma, entuziasmul a scazut, clar ca nu de tot Smile
Ca, in final, sa nu joc vreun an. Cu vreo luna in urma, mi-am adus aminte de joc si am revenit la el, dar asa, ca pentru desert Very Happy
S_J
S_J
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de S_J Lun 4 Mai 2009 - 22:22

@margo
P.S.
Nu numai lumea ar spune ca suntem bolnavi. Noi singuri ne-am spus ca suntem bolnavi cand ne-am uitat la ceas Smile)
S_J
S_J
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Beauty Mar 5 Mai 2009 - 14:08

S_J a scris:@margo
Asa a fost doar in seara aceea, ca orice lucru, la inceput.
Pe urma, entuziasmul a scazut, clar ca nu de tot Smile
Ca, in final, sa nu joc vreun an. Cu vreo luna in urma, mi-am adus aminte de joc si am revenit la el, dar asa, ca pentru desert Very Happy

Cam acelasi lucru s-a intamplat la mine, vreo an si ceva am uitat de el , dupa care amintindu-mi in ultima perioada mai joc asa cateodata sa vad ce intrebari mai noi au mai aparut.
Beauty
Beauty
veteran
veteran

Number of posts : 2697
Localizare : in iad
Registration date : 09/10/2006

Sus In jos

Mesaj Scris de margo Mar 5 Mai 2009 - 20:27

S_J a scris:@margo
P.S.
Nu numai lumea ar spune ca suntem bolnavi. Noi singuri ne-am spus ca suntem bolnavi cand ne-am uitat la ceas Smile)

mdaa Very Happy ...Ce înseamnă ispita de a avea cît mai multă glorie! Şi pămînt, mult pămîîînt! Very Happy
margo
margo
membru activ
membru activ

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum